Marvin Dee – zangdocent (edit: vervangen door Harrison Young)

Popschool Westland heeft een nieuwe zang-docent! Singer-songwriter Marvin Dee zal vanaf heden lessen verzorgen op de woensdagmiddag. Marvin Dee studeerde net als docent Youri aan de Havo voor Muziek en Dans en later ook aan het Conservatorium van Rotterdam. Inmiddels geeft hij al ruim zes jaar les; Marvin is een ervaring zang-, song-writing, en band-coach en geeft ook gespecialiseerde lessen ter voorbereiding van (conservatorium) audities. Een aantal van zijn leerlingen deden al succesvol auditie bij muziek opleidingen, conservatoria en The Voice Kids.

12472254_1216731188340941_6880135624893508414_n

Marvin Dee is geen onbekende in het Westland, al komt hij oorspronkelijk uit Rotterdam. In 2013 gaf hij een intiem huiskamer concert bij fans thuis in ‘s- Gravenzande om 3FM Serious Request te steunen. In 2014 won hij de titel “Beste Singer-Songwriter van Delft” en vorig jaar stond hij met zijn band in de finale van Waterproof. Ook op landelijk niveau is Marvin Dee al aardig op weg. Hij stond meerdere malen live in de studio bij NPO Radio 1 en 3FM. Marvin staat vooral bekend om zijn zang-arrangementen. In zijn eigen repertoire wordt er dan ook veel vijf-stemmig (live) gezongen door de leden van zijn band.

Op 30 april staat Marvin Dee geprogrammeerd in WPC Nederland Drie in Wateringen. Die avond spelen ook de Amerikaanse singer-songwriter Kyle Woodward en Radio 2 Talent Heavylight. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar in WPC Nederland Drie tijdens hun reguliere openingstijden, of aan de deur op de avond van het concert. Dit is het ideale moment om de zanger live te zien en te horen wat een geweldig talent het Westland rijker is!

Voor meer informatie

over Marvin Dee:
www.marvindee.nl

over Popschool Westland:
www.popschoolwestland.nl

over het optreden in WPC Nederland Drie:
www.facebook.com/events/1072173859501355

Comments are closed.