Dit gaat om een voorkeursdag
Dit gaat om een voorkeurstijd
Verplicht.
Verplicht.
Stel een vraag of vertel iets over jezelf.
Niet verplicht.
Verplicht

De inhoud van de lessen:

De lessen zijn voornamelijk individuele lessen maar we bieden ook duo en groepslessen. Muziek leren spelen is voor iedereen. Aan het volgen van muziekles zit bij ons niet perse een minimum leeftijd, we kijken graag tijdens de proefles of de lessen aansluiten op de leerling en overleggen graag met de de ouders of een leerling er klaar voor is om met de lessen te starten.

Door het volgen van muziekles stimuleer je de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. Het bevordert probleemoplossend denken en je traint je motoriek van beide armen/handen. Daarnaast leer je tijdens het samenspelen en anticiperen op anderen en samen te werken. Door een instrument te leren spelen krijg je meer zelfvertrouwen, wordt je creatiever, leer je muziektheorie en noten lezen maar ook liedjes schrijven en op te treden. Het hele lesplan wordt aan de wensen van de leerling aangepast, uiteraard in overleg met de docent(e).

Wanneer:
We geven muziekles op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag
Muziekprojecten:

Wil je optreden of opnames maken? Meldt je dan aan voor 1 van onze projecten.

Waar:

We geven muziekles in de omgeving Westland, ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Hoek van Holland.

Proefles:

Een proefles is altijd gratis en we plannen deze in overleg met jou en de docent in op een momenten dat het jou het beste uitkomt en wanneer de docent(e) plek heeft.