Bandcoaching Voorwaarden

Vrouw en meneer in bandbezetting

Hieronder vind je de voorwaarden die specifiek gelden voor de bandcoaching van Popschool Westland. Deze wijken op bepaalde punten af van de algemene voorwaarden.

Kosten

Workshop
Voorafgaand aan het blok van 9 sessies is er de mogelijkheid om een workshop te volgen, bedoeld als proefsessie. Deze vindt plaats op 1 april en kost €17,50,- voor 60 minuten.

Early Bird-prijs
Heb je de workshop gevolgd en wil je daarna gelijk starten met bandcoaching, dan kom je in aanmerking voor de Early Bird-prijs van € 150,- inclusief btw.


Late aanmelding

Wanneer je niet meedoet aan de workshop of te laat bent voor de Early Bird-actie, dan kun je je inschrijven tegen het tarief van € 20,- euro per sessie inclusief btw. Er wordt dan uitgerekend hoeveel lessen je nog mee kan doen.

Het is dus mogelijk om later in te stromen, maar alleen als dit de kwaliteit van de groep bevorderd. Hiervoor zal een inschatting worden gedaan op basis van de vragen die zijn beantwoord bij de aanmelding. Daarna kan er besloten worden om 1 sessie mee te doen en aan te sluiten.


Betaling

Je betaalt de contributie vooraf aan Popschool Westland. Met de betaling verzeker je jezelf van een plek in de zanggroep voor tenminste 9 sessies van 1 uur. De betaling vindt plaats via factuur die je met een iDeal-link vooraf kan betalen.

Inschrijvingen voor een 2e blok (augustus t/m december) worden geopend rond juni.


Lessen
 

Er is recht op minimaal 9 sessies (exclusief een eventueel concert) waarbij er geen sessies plaatsvinden in de schoolvakanties en op feestdagen.

Als de docent verhinderd is, zal de contributie voor een losse sessie worden teruggestort.


Afwezigheid en restitutie

Bij afwezigheid van de deelnemers is er geen recht op restitutie, mits er sprake is van ernstige ziekte en/of letsel wat diegene verhinderd te komen. Een afmelding dient aangegeven te worden bij de docent en via het afmeldformulier op de website.

Bij afwezigheid van de docent is er wel recht op restitutie.

Looptijd en tussentijdse opzegging
Bij het inschrijven voor de bandcoaching ga je een verbintenis aan voor de looptijd van 9 sessies. Een groep bouwt samen een repertoire en band op, dus een individuele opzegging heeft ook invloed op de groep.

Er geldt geen tussentijdse opzegtermijn. Er is alleen mogelijkheid tot opzeggen wanneer er sprake is van ernstige ziekte of een andere ernstige situatie waardoor je verhinderd bent om het termijn af te maken.


Aanwezigheid
De repetities duren een uur. Je dient minimaal 5 minuten van te voren aanwezig te zijn, zodat de groep gelijk kan beginnen als de deur open is.