Bandles Bandcoaching | ‘s-Gravenzande | Monster | Naaldwijk | Hoek van Holland | Westland

Samen spelen met anderen verdubbelt het plezier en stimuleert het oefenen. Leerlingen repeteren onder begeleiding van een docent op wekelijkse basis en werken naar optredens toe, maken opnames en leren eigen muziek te schrijven. Geschikt voor beginners en gevorderden.

De lessen zijn voornamelijk individuele lessen maar we bieden ook duo en groepslessen. Muziek leren spelen is voor iedereen. Aan het volgen van muziekles zit bij ons niet perse een minimum leeftijd, we kijken graag tijdens de proefles of de lessen aansluiten op de leerling en overleggen graag met de de ouders of een leerling er klaar voor is om met de lessen te starten.

Door het volgen van muziekles stimuleer je de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. Het bevordert probleemoplossend denken en je traint je motoriek van beide armen/handen. Daarnaast leer je tijdens het samenspelen en anticiperen op anderen en samen te werken. Door een instrument te leren spelen krijg je meer zelfvertrouwen, wordt je creatiever, leer je muziektheorie en noten lezen maar ook liedjes schrijven en op te treden. Het hele lesplan wordt aan de wensen van de leerling aangepast, uiteraard in overleg met de docent(e).

Bandles wordt gegeven op maandag, donderdag en zondag.

Wil je optreden met een band? Meldt je dan aan voor 1 van onze projecten.