Bandles / Bandcoaching | Leer samenspelen, optreden en maak opnames

Waarom bandles / bandcoaching:

Samen spelen met anderen verdubbelt het plezier en stimuleert het oefenen. Deze lessen zijn voor beginners en gevorderden. Leer samen spelen, schrijf eigen liedjes, treed op en maak opnames. Leerlingen repeteren onder begeleiding van een docent op tweewekelijkse basis en werken naar een gezamenlijk doel toe. Je hoeft niet perse al een instrument te bespelen om mee te doen.

De lessen zijn altijd een uur en om de week. Er mag uiteraard ook buiten de lessen om gerepeteerd en geoefend worden. Deelname is alleen mogelijk voor leerlingen van Popschool Westland.

Concert juli 2018

De inhoud van de lessen:

De lessen zijn over het algemeen groepslessen maar we bieden ook duolessen. We delen leerlingen zoveel mogelijk in op niveau, ervaring en leeftijd in. In een band leren spelen is voor iedereen. Aan het volgen van bandles zit bij ons niet perse een minimum leeftijd, we kijken graag tijdens de proefles of de lessen aansluiten op de leerling en overleggen graag met de de ouders of een leerling er klaar voor is om met de lessen te starten.

Muziekles stimuleert de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. Het bevordert probleemoplossend denken en je traint je motoriek van beide armen/handen. Daarnaast leer je tijdens het samenspelen en anticiperen op anderen en samen te werken. Door een instrument te leren spelen krijg je meer zelfvertrouwen, wordt je creatiever, leer je muziektheorie en noten lezen maar ook liedjes schrijven en op te treden. Het hele lesplan wordt aan de wensen van de leerling aangepast, uiteraard in overleg met de docent(e).

Wanneer:
We geven bandles op maandag, donderdag en zondag.
Muziekprojecten:

Wil je optreden of opnames maken met jouw band? Meldt je dan aan voor 1 van onze projecten. Vraag ernaar tijdens de les of kijk op onze Facebook pagina bij Evenementen.

Waar:

We geven bandles in de omgeving van ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk, Hoek van Holland en Loosduinen.

Proefles:

Een proefles is altijd gratis en we plannen deze in overleg met jou en de docent in op een momenten dat het jou het beste uitkomt en wanneer de docent(e) plek heeft.