Producer | Leer je eigen muziek te maken

Waarom producerles:

Of je een beginner bent of al muziek uitbrengt. Tijdens de Producer/DJ lessen valt er altijd iets te leren. Je leert over sounddesign, programming, mixen, editen, synthese, theorie en songwriting. Maar voor de gevorderden bieden we ook loopbaan begeleiding en coaching. Of je nu electronische popmuziek wilt produceren zoals Martin Garrix of interesse hebt in andere EDM genres. Onze docenten hebben ervaring in de meeste bekende genres en produceren naast het lesgeven als ghostproducers of brengen hun eigen muziek uit via labels en treden op festivals en in clubs.

 

De inhoud van de lessen:

De lessen zijn voornamelijk individuele lessen maar we bieden ook duo en groepslessen.
Iedereen kan leren produceren. DJ en producerles is voor iedereen voor jong en oud, ervaren of beginnend. We kunnen naast de standaard inhoud van de lessen helpen bij advies over Windows/Apple computers, plugins, samples en software. Aan DJ/producerles zit geen leeftijd verbonden maar vanaf 8 jaar ben je welkom om voor een kennismakingsles langs te komen. De lessen worden naar jouw wensen ingedeeld en in overleg met jouw docent wordt vastgesteld wat jouw doel is.

Wanneer:
We geven producerles op maandag, woensdag en donderdag
Muziekprojecten:

Wil je optreden of opnames maken als DJ of producer? Meldt je dan aan voor 1 van onze projecten.

Waar:

We geven zangles in de omgeving van ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Den Haag en Rotterdam

Proefles:

Een proefles is altijd gratis en we plannen deze in overleg met jou en de docent in op een momenten dat het jou het beste uitkomt en wanneer de docent(e) plek heeft.

Extra’s voor de producer en DJ leerlingen:

We verstrekken een gratis officiele licentie van Ableton Live 10 Intro na inschrijving