Eindconcert 2024

Eindconcert
29 juni 2024

Locatie:
Radarzaal van Popradar in Den Haag


Tijd: 15.30 – 17.00 uur

Eindconcert 2022, juichende leerlingen en blije eigenares

Doe je ook mee?

Schrijf je hieronder in!

Zaterdagmiddag 29 juni van 15:30-17:00 vindt het eindconcert van Popschool Westland plaats in de Radarzaal van de Popradar in Den Haag. Twee jaar geleden hebben we voor het laatst in de Radarzaal gestaan met de Popschool. Dit was een heel leuk concert en daarom hebben we weer gekozen voor deze leuke zaal. Wil je ook laten horen wat je kan en weer in bandjes spelen samen met andere leerlingen? Of liever een stuk(je) solo spelen?


Bij de Popschool hoort onlosmakelijk een podium. Wist je dat je van optreden zoveel leert? Dat het ontzettend spannend is, maar juist als je het toch doet je ontzettend trots bent op jezelf? Het gaat er niet om dat je een perfect muziekstuk laat horen, maar het gaat om jezelf te laten zien, samenwerken en samen plezier maken.

Het podium tijdens ons eindconcert is een veilige plek om te werken aan je muzikale skills, je zelfvertrouwen en plezier in muziek. Het geeft daarnaast vaak een echte motivatieboost voor tijdens de lessen….

Nodig ook al je familie en vrienden uit!

Entree (niet voor deelnemers): € 4,-
Betalen aan de deur, pin of contant (gepast betalen)


Wil jij graag meedoen? Dan kan je je hieronder opgeven. 


Je kan je opgeven voor de volgende dingen:
1. Band optreden
2. Solo/duo optreden

Inschrijfformulier

Toestemmingsverklaring beeldmateriaal

Tijdens het concert wordt er beeldmateriaal gemaakt door de huisfoto- en videograaf van Popschool Westland. Hieronder kan je je voorkeur aangeven hoe we omgaan met het beeldmateriaal.

(Dit veld is verplicht)
(Dit veld is optioneel)

(*) Het beeldmateriaal gebruiken we uitsluitend om (toekomstige) ouders en leerlingen te informeren over de onderwijsactiviteiten en het te volgen onderwijs. Daarnaast kunnen we dit ook gebruiken voor promotionele doeleinden. Vink je dit niet aan, dan zullen we de beelden waarop je staat, niet gebruiken of je onherkenbaar maken op de foto's.