Gitaar | Gitaarles, leer gitaar spelen

Maak tijdelijk gebruik van 5% korting op alle gitaar- en basgitaar lessen, akoestisch of elektrisch door

GITAAR2019

te vermelden als kortingscode bij je inschrijving. LET OP: deze code geldt voor alle nieuwe inschrijvingen die we voor 1 mei ontvangen.

Waarom gitaar:

Misschien wel het meest populaire instrument ooit. Leer jouw favoriete muziek spelen, op je kamer, in een band of bij een kampvuur. Akoestisch en elektrisch. Je bent nooit te oud om het te leren.

Docent Alex, Lennert en Youri geven les in verschillende genres maar voornamelijk gericht op populaire muziek, of dat nu rock, pop, funk, jazz, metal of blues is. Je bent welkom om het een keer uit te proberen. Tijdens de les kan een instrument geleend worden. We verhuren ze ook eventueel.

De inhoud van de lessen:

De lessen zijn voornamelijk individuele lessen maar we bieden ook duo en groepslessen. Muziek leren spelen is voor iedereen. Aan het volgen van muziekles zit bij ons niet perse een minimum leeftijd, we kijken graag tijdens de proefles of de lessen aansluiten op de leerling en overleggen graag met de de ouders of een leerling er klaar voor is om met de lessen te starten.

Door het volgen van muziekles stimuleer je de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. Het bevordert probleemoplossend denken en je traint je motoriek van beide armen/handen. Daarnaast leer je tijdens het samenspelen en anticiperen op anderen en samen te werken. Door een instrument te leren spelen krijg je meer zelfvertrouwen, wordt je creatiever, leer je muziektheorie en noten lezen maar ook liedjes schrijven en op te treden. Het hele lesplan wordt aan de wensen van de leerling aangepast, uiteraard in overleg met de docent(e).

Wanneer:
We geven gitaarles op maandag, dinsdag, woensdag, en donderdag
Muziekprojecten:

Wil je optreden als gitarist? Meldt je dan aan voor 1 van onze projecten.

Waar:

We geven gitaarles in de omgeving van ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Hoek van Holland.

Proefles:

Een proefles is altijd gratis en we plannen deze in overleg met jou en de docent in op een momenten dat het jou het beste uitkomt en wanneer de docent(e) plek heeft.

gitaarles westland s gravenzande