Gitaarles Westland | Gitaarschool Westland | De leukste en voordeligste | Gitaar les | Gitaar spelen | Gitaar cursus | Gitaarcursus | Goedkoop gitaarles Westland, ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, De Lier, Maasdijk, Hoek van Holland, Monster, Den Haag

Misschien wel het meest populaire instrument ooit. Leer jouw favoriete muziek spelen, op je kamer, in een band of bij een kampvuur. Akoestisch en elektrisch. Je bent nooit te oud om het te leren.

De lessen zijn voornamelijk individuele lessen maar we bieden ook duo en groepslessen. Muziek leren spelen is voor iedereen. Aan het volgen van muziekles zit bij ons niet perse een minimum leeftijd, we kijken graag tijdens de proefles of de lessen aansluiten op de leerling en overleggen graag met de de ouders of een leerling er klaar voor is om met de lessen te starten.

Door het volgen van muziekles stimuleer je de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. Het bevordert probleemoplossend denken en je traint je motoriek van beide armen/handen. Daarnaast leer je tijdens het samenspelen en anticiperen op anderen en samen te werken. Door een instrument te leren spelen krijg je meer zelfvertrouwen, wordt je creatiever, leer je muziektheorie en noten lezen maar ook liedjes schrijven en op te treden. Het hele lesplan wordt aan de wensen van de leerling aangepast, uiteraard in overleg met de docent(e).

Gitaarles wordt gegeven op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Wil je optreden als gitarist? Meldt je dan aan voor 1 van onze projecten.


Popschool Westland Muziekschool Westland Polecat Music Gitaarschool Westland Gitaarschool Naaldwijk Gitaarles Naaldwijk Drumschool Westland DJschool Westland en Pianoschool Westland zijn handelsnamen van YDB Music

We specialiseren ons in het geven van gitaarles, basgitaarles, pianoles, keyboard, zangles, bandles, dj-les, producerles. Muzieklessen bij ons zijn leuk, modern, vernieuwend en aangepast op de leerling. We werken niet met oude methodes, onze leraren en leraressen zijn allemaal professionele docenten met als achtergrond een muziek-,theater- of cultuuropleiding.

We voorzien leerlingen uit ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk, Hoek van Holland, Ter Heide, Poeldijk, Honserlesdijk, Maasdijk, Wateringen en zelfs Den Haag van muziekles.