Wat biedt Popschool Westland jou?

Diverse instrumenten in een woonkamer

Muziekles

Pianoles, keyboardles, gitaarles, drumles, producerles, songwritingles en zangles

Professioneel

Professionele, enthousiaste docenten, met achtergrond in populaire muziekstijlen

Persoonlijk

Een echte persoonlijke en moderne aanpak

Goede basis

Een goede technische en theoretische basis

Alle leeftijden

Les voor jong en oud, vanaf 6+

Op jouw niveau

Les voor zowel beginners als gevorderden

VISIE & LESAANBOD

We bieden les aan op verschillende instrumenten die je vooral tegenkomt in een standaard band setting binnen moderne muziekgenres. Op dit moment kan je kiezen voor piano/keyboardles, gitaarles, basgitaarles, drumles, producerles en zangles.

Het uitgangspunt van Popschool Westland is dat we lessen geven die aansluiten op jouw interesses en leerstijl. De leraren helpen je met het bedenken van eigen persoonlijke doelen. De een wil liever alleen plezier en ontspanning, terwijl de ander graag hard wil werken. De leraar speelt hier zoveel mogelijk op in. Dit maakt de lessen heel effectief en zorgt voor blijvende motivatie.

De docenten staan naast het lesgeven ook graag zelf op het podium. Zo blijft de verbinding tussen het leslokaal en de moderne muziekwereld sterk. De leraar inspireert jou zo met zijn eigen praktijkervaring.

We raden aan om 1 instrument te kiezen en daar minstens een seizoen bij te blijven om te ontdekken of het echt wat voor je is. We geven voornamelijk individuele lessen, maar het is ook mogelijk om in duo’s les te krijgen.

Per seizoen worden er ook verschillende projecten aangeboden, zoals bandles en er is ook bijvoorbeeld een zanggroep (link). Aan het einde van het seizoen (voor de zomer) vindt er een groot eindconcert plaats waar je samen speelt met andere leerlingen.