Muziekschool Monster

Pianoles, gitaarles, drumles, zangles en meer...

We specialiseren ons in het geven van gitaarles, basgitaarles, pianoles, keyboard, zangles, bandles, dj-les en producerles. Plezier staat bij ons voorop , onze lessen zijn modern, vernieuwend en aangepast op de leerling. We werken niet met oude methodes en onze leraren en leraressen zijn allemaal professionele docenten met als achtergrond een muziek-,theater- of cultuuropleiding.

Waarom Popschool Westland?

VOORDELIG

Met privélessen vanaf € 16,90 en duolessen vanaf € 11,27 per 30 minuten is Popschool Westland al sinds 2010 de voordeligste van het Westland.

PERSOONLIJK EN MODERN

Elke les wordt aangepast aan de leerling. Je vindt bij ons geen ouderwetse lesmethodes en saaie lesboeken.

COMPLEET AANBOD

We bieden bandcoaching, bas-, DJ-, drum-, gitaar-, keyboard-, piano-, producer-, songwriting-, en zanglessen.

VOOR IEDEREEN

Leeftijd, ervaring en niveau maakt niets uit. Als je twijfelt over de leeftijd van de leerling; bespreek het tijdens de proefles.

INSTRUMENTEN

Heb je nog geen instrument? Je kunt er bij ons 1 lenen of huren. Of we helpen met advies over de aanschaf ervan.

GRATIS PROEFLES
Waar wacht je op? Vraag een gratis en vrijblijvende proefles aan.
Sinds 2010 biedt Popschool Westland muzieklessen in het Westland voor jong en oud, beginnend of gevorderd. In de afgelopen jaren is de muziekschool uitgegroeid tot een begrip in het Westland en geven er op wekelijkse basis zo’n 10 docenten les en verschillende instrumenten en vakken. Alle docenten hebben een muziek-, theater-, of cultuuropleiding als achtergrond. Hieronder kun je zien wie wij zijn en wat we doen.

De inhoud van de lessen:

De lessen zijn over het algemeen groepslessen maar we bieden ook duolessen. We delen leerlingen zoveel mogelijk in op niveau, ervaring en leeftijd in. In een band leren spelen is voor iedereen. Aan het volgen van bandles zit bij ons niet perse een minimum leeftijd, we kijken graag tijdens de proefles of de lessen aansluiten op de leerling en overleggen graag met de de ouders of een leerling er klaar voor is om met de lessen te starten.

Muziekles stimuleert de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. Het bevordert probleemoplossend denken en je traint je motoriek van beide armen/handen. Daarnaast leer je tijdens het samenspelen en anticiperen op anderen en samen te werken. Door een instrument te leren spelen krijg je meer zelfvertrouwen, wordt je creatiever, leer je muziektheorie en noten lezen maar ook liedjes schrijven en op te treden. Het hele lesplan wordt aan de wensen van de leerling aangepast, uiteraard in overleg met de docent(e).

Wanneer:
We geven les op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag zaterdag en zondagavond.
Muziekprojecten:

Meldt je aan voor 1 van onze projecten. Vraag ernaar tijdens de les of kijk op onze Facebook pagina bij Evenementen.

Waar:

We geven gitaarles, pianoles, drumles, zangles, djles, bandles, basgitaarles, keyboardles, cursussen, workshop in de omgeving van ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk, Hoek van Holland en Loosduinen. En leren je graag gitaar spelen, piano spelen, drummen, zingen keyboard spelen. Beginners en gevorderden zijn welkom.

Proefles:

Een proefles is altijd gratis en we plannen deze in overleg met jou en de docent in op een momenten dat het jou het beste uitkomt en wanneer de docent(e) plek heeft.