Online/Offline

Online les

Bij Popschool Westland bieden we persoonlijke lessen en in deze moderne tijden betekent dat die lessen ook online gevolgd kunnen worden.

We maken tijdens dit soort lessen gebruik van video’s, live lessen, speciale software en apps.

Offline les

Online les is niet voor iedereen de beste oplossing en daarom bieden we ook gewoon muziekles aan in onze studio’s in het Westland.

Tijdens deze lessen speel je op je eigen instrument of op eentje van ons, heb je persoonlijk contact met je eigen docent(e) en krijg je les in een professionele muziekstudio.

Over ons

Sinds 2010 biedt Popschool Westland muzieklessen in het Westland voor jong en oud, beginnend of gevorderd. In de afgelopen jaren is de muziekschool uitgegroeid tot een begrip in het Westland en en geven er op wekelijkse basis zo’n 10 docenten les in verschillende instrumenten en vakken. Alle docenten hebben een muziek-, theater-, of cultuuropleiding als achtergrond. Hieronder kun je zien wie wij zijn en wat we doen.

Zangles voor jong en oud, elke week of om de week, duo of solo lessen. Je docent(e) is gediplomeerd en leert je je stem optimaal gebruiken.

Piano- en of keyboard, klassiek, pop, rock het maakt niet uit we hebben een passende docent voor jouw! Voor beginnend en gevorderd.

Misschien wel het meest populaire instrument ooit. De gitaar. Elektrisch, akoestisch of basgitaar. Leer het bij ons!

Leer DJ-en en draaien met Pioneers of je eigen apparatuur. Je krijgt daarnaast ook een licentie Ableton en leert je eigen beats te maken.

Het stoerste instrument van dit rijtje, drums, je bent hier op het juiste adres voor beginners en gevorderden, metal, pop, soul, niets is ons te gek!