Tips & Tricks

Links voor producers/vocalisten

Beatstars.com
Een website waar je zelf complete songs/beats kunt kopen maar ook kunt verkopen.

Vocalizr.com
Vind andere producers en vocalisten om mee samen te werken. Laat vocalisten/producer op jouw voorstel bieden of bied zelf op een gig om zo wat geld te kunnen verdien als producer/vocalist. Gericht op de EDM markt.

SoundBetter.com
Vergelijkbaar met Vocalizr maar meer high-end en voor alle soorten muzikanten en genres.

Wemakedancemusic.com
Verkoop of koop volledige templates van songs.

Samples, presets en plugins

Op Slice.com vind je meer dan 2 miljoen samples, loop & presets. Je kunt de samples gratis beluisteren voordat je ze koopt. Je kunt er zelfs plugins huren of kopen op afbetaling. Maar installeer hun app op je PC of Mac en je kunt al je sessies opslaan in de cloud en super makkelijk samenwerken aan dezelfde track met andere muzikanten, producers en vocalisten. Een absolute aanrader.

Leerlingen

Een onderdeel van onze lessen is onder andere het uitbrengen van je eigen muziek als muzikant en producer. Check hier wat muziek van leerlingen.

MARSBOY heeft in 2018 de super gave future bass¬† track “Fire Tonight” uitgebracht in samenwerking met zangeres Dora Pereli welke hij ontmoet heeft via Vocalizr.

Maivo heeft in 2017 getekend bij Powerhouse en heeft 3 super toffe hosue tracks uitgebracht, check hier zijn song “Contigo”.¬†

Damian Ray werkt momenteel keihard aan zijn release en brengt bijna elke maand met succes een nieuwe single uit. Check hier zijn hardstyle track “Infinite Stellar”