Verbouwing nieuwe hoofdlocatie

Sinds 2010 hebben we met veel plezier 2 kantoor ruimtes mogen huren aan de Vreeburghlaan 16 in ‘s-Gravenzande om deze te gebruiken als lokalen voor onze muziekschool. Maar het is tijd voor iets nieuws, we gaan verhuizen, ten minste alleen de lessen aan de Vreeburghlaan.

In de afgelopen jaren zijn we gestart met het lesgeven in Maesemunde en een samenwerking aangegaan met de Prins Willem-Alexanderschool en die laatste locatie zal ook aanblijven na ons vertrek bij de Vreeburghlaan zodat we toch in die wijk makkelijk te bereiken zullen zijn voor onder andere gitaar/zanglessen.

Dit betekent dat de meeste leerlingen binnenkort les zullen krijgen aan de nieuwe locatie. Het adres wordt nog medegedeeld maar omdat we druk met verbouwen bezig zijn houden we het adres nog even voor ons, we gaan iets meer naar het centrum van ‘s-Gravenzande. Voorlopig blijven de locaties Vreeburghlaan en Maesemunde wel aan maar de kans is groot dat deze opgaan in de nieuwe locatie.

Naast deze verhuizing zullen we binnenkort openen in De Lier en zijn er gesprekken voor een een leslocatie in Naaldwijk. Binnenkort meer hierover.

Bouwplan

De afgelopen 2 weken zijn we vooral bezig geweest met het verwijderen van onnodige of holle wanden omdat deze vervangen worden door goed geluidsisolerende wanden. Er zullen op de begane grond 3 lesruimtes worden gebouwd bestemt voor bas, gitaar, zang, piano, drum en muziekproductie lessen. 2 kleine studio’s en 1 grotere. De bovenverdieping zal niet meteen voor leerlingen en ouder toegankelijk zijn maar hier zal uiteindelijk 1 grote lesruimte en 1 kleinere studio gebouwd worden met daarnaast een kantine/wachtruimte.