Voorwaarden Zanggroep

Voorwaarden Zanggroep

Hieronder vind je de voorwaarden die specifiek gelden voor Zanggroep Popschool Westland. Deze wijken op bepaalde punten af van de algemene voorwaarden. 

Kosten

Workshop
Voorafgaand aan blok 1 is er de mogelijkheid om een workshop te volgen, bedoeld als proefsessie. De losse workshop kost € 24,20 per persoon inclusief btw.

Early Bird-prijs
Heb je de workshop gevolgd en schrijf je je daarna binnen 1 week in voor Zanggroep Popschool Westland, dan kom je in aanmerking voor de Early Bird-prijs van € 485,- inclusief btw.

Normale aanmelding
Wanneer je niet meedoet aan de workshop of te laat bent voor de Early Bird-actie, dan kun je je inschrijven tegen het normale tarief van € 585,- inclusief btw.

Betaling

Je betaalt de contributie vooraf aan Popschool Westland. Met de betaling verzeker je jezelf van een plek in de zanggroep voor het gehele 1e blok (januari t/m juli). Inschrijvingen voor een 2e blok (augustus t/m december) worden geopend rond juni. De betaling vindt plaats via factuur die je met een iDeal-link kan betalen. 

Lessen

Er is recht op minimaal 20 sessies (exclusief een eventueel concert) waarbij er geen sessies plaatsvinden in de schoolvakanties en op hemelvaartsdag. Ook is er rekening gehouden met het 1 keer uitvallen van de docent.

Afwezigheid en restitutie

Bij afwezigheid van de deelnemers is er geen recht op restitutie, mits er sprake is van ernstige ziekte en/of letsel wat diegene verhinderd te komen. Een afmelding dient aangegeven te worden bij de docent en via het afmeldformulier op de website.

Bij afwezigheid van de docent is er wel recht op restitutie.

Looptijd en tussentijdse opzegging

Bij het inschrijven voor de zanggroep ga je een verbintenis aan voor de looptijd van 1 blok (een half seizoen van januari t/m juli). Een groep bouwt samen een repertoire en band op, dus een individuele opzegging heeft ook invloed op de groep.

Er geldt geen tussentijdse opzegtermijn. Er is alleen mogelijkheid tot opzeggen wanneer er sprake is van ernstige ziekte of een andere ernstige situatie waardoor je verhinderd bent om het termijn af te maken.

Aanwezigheid

De repetities duren van 21:00-22:00. Je dient minimaal 5 minuten van te voren aanwezig te zijn, zodat de groep gelijk kan beginnen als de deur open is.