Zingen

Waarom zangles:

Zangles is voor iedereen. Om te leren zingen heb je geen instrument nodig, jouw stem is je instrument. Bij Popschool Westland staan we open voor alle muziek genres. Of je nu opera, klassiek, pop, jazz, rock of metal wil leren zingen. Bij ons vind je de docenten die jou kunnen helpen je stem te ontwikkelen. Je leert naast techniek (EVTS of CVT) je stem op te warmen, ademsteun, maar ook werk je aan de interpretatie van teksten in het Engels en Nederlands en er kan zelfs gewerkt worden aan eigen liedjes en teksten. We bieden verschillende les mogelijkheden en als je wekelijks of twee wekelijks lessen volgt zul je snel resultaat boeken.

De inhoud van de lessen:

De lessen zijn voornamelijk individuele lessen maar we bieden ook duo en groepslessen.
Iedereen kan leren zingen. Aan zangles zit geen leeftijd maar vanaf 5  jaar ben je welkom om op zangles te komen.
Sommige leerlingen volgen lessen omdat ze meer zelfvertrouwen willen krijgen in zichzelf en hun stemgebruik, sommige leerlingen willen focussen op hun stemtechniek en andere willen gewoon beter kunnen zingen onder de douche of in de auto. De lessen worden naar jouw wensen ingedeeld en in overleg met jouw docent wordt vastgesteld wat jouw doel is.

Wanneer:
We geven zangles op maandag, dinsdag en woensdag.
Muziekprojecten:

Wil je optreden als zanger of zangeres? Meldt je dan aan voor 1 van onze projecten.

Waar:

We geven zangles in de omgeving van ‘s-Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Hoek van Holland.

Proefles:

Een proefles is altijd gratis en we plannen deze in overleg met jou en de docent in op een momenten dat het jou het beste uitkomt en wanneer de docent(e) plek heeft.