Wil je ook graag in een bandje leren spelen? Dat kan bij Popschool Westland! Samen met andere leerlingen kan je nu een bandje vormen waarin je leert samenspelen. Je krijgt band-coaching van een van de leraren van onze school.


Wat is het?
Het bandcoachingstraject bestaat uit een blok van 9 sessies van een uur. Voorafgaand aan het traject kun je eerst een workshop volgen, bedoeld als proefsessie. Zo ontdek je op een laagdrempelige manier of bandcoaching bij je past.

 

Voor wie?
Het traject is bedoeld voor kinderen en jongeren tot 21 jaar. Je kunt gewoon op je eigen niveau meedoen.


Kosten
Workshop
De workshop vindt plaats op 1 april, duurt 60 minuten en kost €17,50 per persoon.

 

Early Bird-prijs
Heb je de workshop gevolgd en wil je daarna gelijk starten met bandcoaching, dan kom je in aanmerking voor de Early Bird-prijs van €150,- inclusief btw.

 

Latere inschrijving
Heb je de workshop niet gevolgd en/of meld je je later aan? Dan geldt de normale prijs van €180,- voor 9 sessies. Is het traject al begonnen en stroom je later in? Dan betaal je €20,- per sessie voor de resterende lessen in het blok.


Tot wanneer kan ik me inschrijven?

De inschrijving loopt t/m 25 maart.


Wanneer start de eerste sessie?

Zaterdag 1 april! Dit geldt als een eenmalige workshop waarna je je officieel in kan schrijven. We kijken welke leerlingen bij elkaar passen en vormen (hopelijk meerdere) bandjes. Bij voldoende aanmeldingen start het officiële bandcoachingstraject in principe de zaterdag erop.

Waar schrijf ik me voor in?
 

Je schrijft je eerst in voor de workshop. Deze betaal je los van te voren. 

Na de workshop schrijf je je in voor een periode van april t/m zomervakantie (ongeveer 3 maanden, waarin 9 sessies van 60 minuten plaatsvinden). 


Hoeveel leerlingen kunnen er in een band?

We zullen starten bij minimaal 4 leerlingen, er is plek voor maximaal 5.

 

Voor welke instrumenten kan ik me inschrijven?

  • Piano / keyboard
  • Basgitaar
  • Gitaar (elektrisch of akoestisch)
  • Drums
  • Zang

Wat voor muziek gaan we spelen?
Van allerlei popmuziek die de meeste zoveel mogelijk kennen.


Moet ik heel goed zijn om mee te kunnen doen?
Nee hoor! je kan op je eigen niveau meedoen. De leraar zal je helpen met een partij bedenken die goed bij het liedje past en wat past bij jouw niveau. Ook kan je aan je partij werken in je individuele lessen die je bij ons volgt. En vergeet niet, je bent er om te leren!