Eindconcert 8 juli 2023

Locatie: het plein van 's-Gravenzande
Keyboard en microfoon op een podium met een wolk erachter.

Zaterdagmiddag 8 juli vindt er een eindconcert van Popschool Westland plaats op het plein van ‘s-Gravenzande. Supergaaf!

 

Na al het harde werken met je docenten kan je laten zien wat je hebt geleerd afgelopen tijd. Dit is natuurlijk spannend, maar ook ontzettend gaaf en leerzaam.

Nodig al je familie en vrienden uit om te komen kijken. En vergeet niet: het hoeft niet perfect! Iedereen mag meedoen, maakt niet uit wat je niveau is.


Wil je graag meedoen?

Geef je dan op via de link hiernaast of hieronder (als je dit op je smartphone leest).


Je kan je opgeven voor de volgende onderdelen:

1. Band optreden

2. Solo/duo optreden


1. Wil je graag in een band spelen?

LET OP: Dan moet je beschikbaar zijn op zaterdagmiddag 1 juli om te oefenen en op zaterdag 8 juli voor een eventuele soundcheck. De planning wordt op basis van de inschrijvingen gemaakt. Er wordt in de ochtend/middag geoefend. Geef ook alvast je beschikbaarheid door zodat de planning zo goed mogelijk gemaakt kan worden.


Heb je een suggestie voor een liedje voor een band? Geef dit dan op bij het aanmelden. Als je een suggestie voor een liedje op tijd invult, kunnen we deze goedkeuren en zetten we deze ook online zodat anderen zich ervoor kunnen inschrijven.


2. Wil je liever solo of als duo spelen?
LET OP: Dan moet je beschikbaar zijn op zaterdag 8 juli. Tijden worden nog doorgegeven. Je bent vrij in je keuze, zoals een liedje of iets uit je boek. Je mag gewoon laten horen wat jij in de les hebt geleerd!


Als je geen duo-partner kunt vinden, dan doen we ons best om je aan een docent of aan een andere leerling te koppelen.

SNEL NAAR: