Eindconcert 8 juli 2023

Locatie: het marktplein van ’s Gravenzande
Tijd: vanaf 14.30 uur

Doe je ook mee?

Schrijf je hieronder in!

Eindconcert 2022, juichende leerlingen en blije eigenares

Zaterdagmiddag 8 juli om 14.30 uur vindt het eindconcert van Popschool Westland plaats op het plein van ‘s-Gravenzande. Supergaaf!

 

Na al het harde werken met je docenten kan je laten zien wat je hebt geleerd afgelopen tijd. Dit is natuurlijk spannend, maar ook ontzettend gaaf en leerzaam.

Het wordt iets anders dan voorgaande jaren. Er zal niet van te voren in bandjes geoefend worden. Wel kunnen de leraren met je meespelen op het podium. Ook kan je met de muziek meespelen.


Op de dag zelf houden we een soundcheck van 13.15-14.30 uur. Je wordt hiervoor ingeroosterd en dit rooster krijg je toegestuurd samen met de volgorde van de acts op de dag zelf. Het kan zijn dat er last minute iets veranderd, maar we proberen zoveel mogelijk hetzelfde rooster te hanteren.

 

Aanmelden

Nodig al je familie en vrienden uit om te komen kijken. En vergeet niet: het hoeft niet perfect! Iedereen mag meedoen, maakt niet uit wat je niveau is. Wil jij graag meedoen? Dan kan je je hieronder opgeven.  

Inschrijfformulier
Dit is een lijst met suggesties die we aanraden of andere leerlingen al hebben gekozen. Staat je liedje er niet bij? Vul 'm dan in het volgende veld in.
Alleen invullen als het liedje dat je wilt spelen niet in de lijst hierboven staat.