Kerstconcert 2023

Locatie: Uniekerk, Langestraat 181 ‘s-Gravenzande
Datum: zaterdag 16 december 2023
Tijd: 13.00 – 15.00 uur

Doe je ook mee? Schrijf je hieronder in!

Eindconcert 2022, juichende leerlingen en blije eigenares

Tijdens de kerstmarkt in het centrum van ‘s-Gravenzande op zaterdag 16 december van 13:00-15:00 verzorgt Popschool Westland een concert Acoustic Sessions in de Uniekerk. Wil je graag meedoen en laten horen wat je hebt geleerd afgelopen tijd? Schrijf je dan in! Beginners en gevorderden zijn allemaal welkom.

De bedoeling is een gezellig en intiem middagconcert, waarbij iedereen welkom is om te komen kijken. Ook staat de deur open zodat mensen die nieuwsgierig zijn een kijkje kunnen komen nemen, maar nodig vooral je eigen vrienden, ouders, vriendjes, vriendinnetjes en opa’s en oma’s uit!

We zullen niet in bands samen spelen, maar je leraar kan wel met je meespelen. En onder de leerlingen kunnen we kijken of we je kunnen matchen aan iemand (bijvoorbeeld zang + piano of zang + gitaar). Je meldt je dus in principe aan met een solo act. Je mag je ook met een duo acts aanmelden.

Voor de drummers: we gaan geen drumstel neerzetten, maar misschien heb je een cajon en wil je toch graag wat laten horen? Dan kan je je ook aanmelden!

Inschrijfformulier

bijv.: piano, zang