Suzanne Sanders

Suzanne Sanders

Zangles, songwritingles, ukeleleles

Opleiding:
Muzikant / producer
Albeda College (2013)
Vocal Education
Conservatorium Amsterdam

Band / acts:
(?)

Hoi!
Mijn naam is Suzanne en vanaf seizoen 21/22 ben ik werkzaam als zangdocent bij Popschool Westland! ❤🎶

Naast zangtechniek ben ik ook ontzettend geïnteresseerd naar de persoon achter de stem! Wie ben jij en wat zijn jouw doelen? Zing je voor jezelf of wil je ervaring opdoen met zingen voor anderen? Alles is mogelijk!

Mijn motto is: als je kan praten dan kan je ook zingen! 👄

Ontdek je eigen stem en sound en creëer jouw verhaal. Van jong tot oud van beginner tot gevorderde, iedereen is welkom! 🌟

 

Over Suzanne
Al sinds dat zij zich kan herinneren zingt Suzanne. Ooit begonnen in een koor en later op musical zangles. Na het zien van haar eerste musical was de passie voor muziek geboren!  

In 2013 startte Suzanne met de opleiding Albeda Muzikant/Producer in Rhoon. Tijdens deze opleiding lag de nadruk op eigen werk schrijven, opnemen en uitbrengen. Gedurende de studie leerde Suzanne zang, gitaar, piano en drums bespelen. In 2017 bracht zij met haar band het album MyStorieS uit.

 

Passie voor lesgeven
Na veel optredens en een tour door Nederland, ontdekte Suzanne haar passie voor lesgeven. In 2018/2019 volgde zij de Opleiding Vocal Education op het conservatorium te Amsterdam. Suzanne is nu als zangdocent werkzaam in: Zoetermeer, Den Haag, Voorburg en op Popschool Westland

Naast zangdocent is Suzanne ook werkzaam als singer-songwriter, uitvoerend muzikant, muziektherapeut, fotograaf en stemacteur. Behalve zanglessen kun je bij Suzanne ook terecht voor pianolessen, ukelele, gitaarlessen en songwriterlessen voor beginners.