Band- en groepslessen

Published by admin on

Bandcoaching

Professionele muzikanten coachen en begeleiden jouw band!

Bandcoaching Westland
Bij Bandcoaching Westland kunnen je je als individueel of als hele band aanmelden voor bandcoaching. Als je je als individueel aanmeldt delen wij je met leerlingen in die een vergelijkbare stijl/smaak/niveau/leeftijd hebben.
Of je nu een band bent die al een tijd bij elkaar is maar verder wil op het (semi) professionelen gebied, of je gewoon vrienden bent die gewoon samen in een band willen spelen, het maakt voor ons niet uit.

Of je nu heel veel of nog geen ervaring hebt, voor elke band maken we een cursus op maat! Onze coaches hebben jarenlange ervaring in de professionele muziekwereld. Ze leren je goed met elkaar samenspelen en te performen.

Werkt ook heel goed in combinatie met privé-les. Het bandcoach-seizoen gaat per jaar met de betaling van een vastbedrag per maand en is maandelijks opzegbaar. Wij zorgen door het jaar heen voor meerdere optredens. Schrijf je in als groep van minimaal4 personen en krijg elke week 1 uur bandcoaching.

Bandcoaching is voor volwassenen, jongeren en kinderen van 7 jaar en ouder.

Bandcoaching Westland – Proeftraject
Vind je het nog een beetje spannend? Of ben je er nog niet helemaal zeker van of bandcoaching iets voor jou is? Dan kun je ook kiezen voor het bandcoach proeftraject.
Je kunt zelfs mee doen als je nog nooit een instrument hebt aangeraakt. Het proeftraject kan ideaal zijn als je bijvoorbeeld verschillende instrumenten wilt uitproberen of als je nog niet zeker weet of bandcoaching iets voor jou is.
Bij het proeftraject krijg je 10 lessen gevolgd door een eindoptreden. Je kunt het lesgeld in één keer betalen of in 2 termijnen. Schrijf je in als groep van minimaal 4 personen en krijg elke week 1 uur bandcoaching.
Het proeftraject bandcoaching is voor volwassenen, jongeren en kinderen van 7 jaar en ouder.

tot 21 jaar (incl. 0% BTW)

 • Bandcoaching
  €60,-
 • Per persoon, per maand, wekelijks 1 uur les

tot 21 jaar (incl. 0% BTW)

 • Bandcoaching – proeftraject
  €150,-
 • Prijs is per persoon, voor het gehele traject, wekelijks 1 uur les

vanaf 21 jaar (incl. 21% BTW)

 • Bandcoaching
  €72,60
 • Per persoon, per maand, wekelijks 1 uur les

vanaf 21 jaar (incl. 21% BTW)

 • Bandcoaching – proeftraject
  €181,5
 • Prijs is per persoon, voor het gehele traject, wekelijks 1 uur les

Categories: Geen categorie